Egy Magyar cég múltja, jelene, jövője

Cégünket a XXI. század küszöbén alapítottuk s jelenleg is 100 % ban Magyar tulajdonban van. Alapvetően családi vállalkozásnak mondanám, mely konzervativ hagyományokon és emberi értékeken nyugszik. Már a kezdetekkor nagy hangsúlyt fektettünk a minőségi termékek szakmailag nívos értékesitése mellett, vevőink tökéletes kiszolgálására. Mindazonáltal állandó feladatunknak tartjuk az újabb és jobb termékek felkutatását, beszerzését.

Cégünk alap és kőbe vésett filozófiája hogy Magyar áruk és a Magyar kéz által gyártott vagy készített termékek elsődleges helyen szerepeljenek termékpalettáinkon.

Fontosnak tartjuk hogy vevői és kereskedői körökben népszerűsítsük a Magyar emberek társadalmi összefogását. Hiszünk abban hogy ha Magyar terméket vásárolunk Magyar gyártótól előbb vagy utóbb, közvetve vagy közvetlenül, a pénz itthon marad.

Áruházainkban a Magyar termékek százalékos aránya meghaladja a 85%–ot. A nálunk található építési anyagok beszerzésénél folyamatosan ellenőrizzük azok minőségét, felhasználhatóságát, s ár – érték szemléletű minősítését. Eladói és kiszolgálói gárdánk teljeskörű szakmai ismeretekkel rendelkezik az általunk kinált termékek felhasználhatóságáról.

Tisztelettel:Balázs István