Skip to content

Vízszigetelőanyagok

N35 bitumenes
csupasz lemez

599 Ft / m² 459 Ft / m²- től

Bitumenes
Zsindely alátét

1390 Ft / m² 1090 Ft / m²- től

GW 35 Bitumenes vízszigetelő lap

1390 Ft / m² 1090 Ft / m²- től

Kérjen árajánlatot még ma!

Kedvezményes komplett árajánlatért kattintson az alábbi gombra:

N35 bitumenes csupasz lemez

Az N35 bitumenes csupasz lemez egy üvegfátyol erősítésű vízszigetelő anyag, amelyet oxidált bitumennel vonnak be. Főleg tetőszigetelésre, pincék és alapok vízszigetelésére használják. Csupasz kivitele miatt gyakran több rétegben vagy más vízszigetelő rétegekkel kombinálva alkalmazzák, és propánbután gázlánggal melegítve rögzítik.

Bitumenes zsindely alátét

A bitumenes zsindely alátét egy olyan vízszigetelő lemez, amelyet közvetlenül a tetőre, a zsindely alá helyeznek. Ez az alátét további vízszigetelést biztosít, megvédve a tetőszerkezetet a beszivárgó nedvességtől. Az alátét lemezek védik a tetőt a zsindelyek közötti esetleges vízszivárgásoktól, különösen szélviharok esetén.

GW 35 bitumenes vízszigetelő lap

A GW 35 bitumenes vízszigetelő lap egy üvegfátyol erősítésű, oxidált bitumen alapú szigetelőanyag, amely kiválóan alkalmas talajnedvesség elleni védelemre, valamint lapos tetők és alépítmények szigetelésére. A lemez magas szakítószilárdsággal rendelkezik, ami növeli tartósságát és ellenálló képességét az épületszerkezeteknél.

GW 35 palazúzalékos bitumenes vízszigetelő lap

A GW 35 palazúzalékos bitumenes vízszigetelő lap egy speciális változata a GW 35 lemeznek, amelyet palazúzalék réteggel borítanak be. Ez a réteg növeli a lemez mechanikai védelmét, UV-állóságát és esztétikai megjelenését. A palazúzalékos lemezt általában tetőszigeteléshez használják, ahol a zúzalék védi a lemezt a nap káros sugaraitól és a mechanikai sérülésektől.

Vízzáró, rugalmas, repedésáthidaló folyékony fólia

A vízzáró, rugalmas, repedésáthidaló folyékony fólia egy olyan kenhető vízszigetelő anyag, amely kiválóan alkalmas fürdőszobák, erkélyek és más nedves helyiségek vízszigetelésére. A folyékony fólia rugalmas, így képes áthidalni kisebb repedéseket az aljzatban, miközben biztosítja a teljes vízzáróságot. Alkalmazása egyszerű, ecsettel vagy hengerrel felvihető.

Bitumenes vízszigetelő lap alapozó

A bitumenes vízszigetelő lap alapozó egy speciális alapozóanyag, amelyet a bitumenes lemezek telepítése előtt alkalmaznak. Célja, hogy előkészítse a felületet, javítva a bitumenes lemez tapadását az aljzathoz. Ez az alapozó segít biztosítani, hogy a vízszigetelő rendszer tartósan és hatékonyan működjön, minimalizálva a nedvesség beszivárgásának esélyét.

N35 Kátránypapír Bitumenes csupasz lemez: 
599 Ft helyett 459 Ft / m2 – től

GW 35 Bitumenes Víz Szigetelő lap: 
1390 Ft helyett 1090 Ft / m2 – től

GW 45 Bitumenes Víz Szigetelő lap: 
1690 Ft helyett 1299 Ft / m2 – től

GW 35 Pala zúzalékos Bitumenes Víz Szigetelő lap:
 1990 Ft helyett 1699 Ft / m2 – től

Vízzáró, rugalmas, repedésáthidaló folyékony fólia 6 kg:
9.590 Ft helyett 7990 Ft / 6 kg – tól

Bitumenes Víz Szigetelő lap alapozó 5 kg:
6.590 Ft helyett 5.990 Ft / 5 kg – tól

A feltüntetett árak az Áfa-t ( 27 % ) tartalmazzák.