Skip to content

Barkácsáru

Pozdorja csavar

4,5 * 70 mm

6,9 Ft 3,9 Ft

HTL önfúró csavar

4,8*38 mm

8,9 Ft 4,9 Ft

Behajtófej

 PH / 2

199 Ft 59 Ft

Csavarok

Üzletünkben közel 3.500 féle csavart találhat különféle méretben és típusban, legyen szó fához, fémhez vagy műanyaghoz való rögzítési megoldásokról. Kínálatunkban megtalálja a megfelelő csavart bármilyen projekthez.

Kötőelemek

Kötőelemeink megbízható és tartós megoldásokat kínálnak minden építési vagy javítási feladathoz. Válasszon anyacsavarok, alátétek, tiplik és egyéb kötőelemek közül, hogy munkája stabil és biztonságos legyen. Közel 350 féle kötőelem raktárkészleten!

Szegecsek

Kínálatunkban különféle szegecsek érhetők el, amelyek tartós és esztétikus kötést biztosítanak. Ideálisak fém, fa vagy egyéb anyagok összekapcsolására, és alkalmasak ipari és otthoni felhasználásra egyaránt.

Szerszámgépek

Fedezze fel szerszámgépeink széles választékát, amelyek professzionális és hobbi szintű feladatokra egyaránt alkalmasak. Legyen szó fúrásról, csiszolásról vagy vágásról, nálunk megtalálja a munkájához szükséges gépeket. Gépeink 2-3-5 év teljeskörű garanciával bírnak még vállalkozó ill. cég esetén is!

Kéziszerszámok

Kéziszerszámaink között mindent megtalál, ami a precíz munkavégzéshez szükséges. Kiváló minőségű kalapácsok, fogók, csavarhúzók és egyéb szerszámok várják, hogy megkönnyítsék a mindennapi feladatokat. Kéziszerszámok professzionális szegmensben : 25 év garanciával bírnak még vállalkozó ill. cég esetén is!

A feltüntetett árak az Áfa-t ( 27 % ) tartalmazzák.